Vuohenjuustopasta alla peperonata

Kuulostaa fiinimmältä kuin onkaan, eli juuri sopivaa viikonlopun herkutteluruokaa! :)

Ruokainspiraatiota etsiskellessä tykkään usein selata lemppariravintoloideni ruokalistoja ja muokata niitä kotikäyttöön. Olen tykästynyt gluteenittomaan pastaan, ja mieleni teki kovasti vuohenjuustoa, joten lähdin kokoamaan ateriaa niistä pääraaka-aineista. Paprikahöystö eli peperonata on yleensä lisuke, mutta tässä ruoassa halusin yhdistää sen suoraan kastikkeseen. Lopputuloksesta tuli lämmin, täyttävä, mehukas ja mausteinen - sopii siis erinomaisesti kotitreffi-iltaan hyvän viinin kanssa.


Vuohenjuustopasta alla peperonata (2 hlö)

- vuohenjuustoa maun mukaan
- n. 200 g. gluteenitonta (tai tavallista) fusilli tai penne -pastaa
- yrttimaustettua tomaattimurskaa pieni purkillinen
- rkl tomaattipyrettä
- keltasipuli
- valkosipulia
- 1 iso paprika
- oliiviöljyä paistamiseen
- mausteita (esim. paprikamauste, chilimauste, pippuri, ruususuola)

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan. Hauduta sipulit, paprika ja valkosipuli runsaassa määrässä oliiviöljyä ja lisää lopuksi tomaattimurska ja -pyree. Hauduta vielä muutama minuutti pienellä lämmöllä ja lisää mausteet. Valuta keitinvesi pois pastasta ja annostele sopiviksi annoksiksi kulhoihin ja lisää päälle tomaattikastike. Lopuksi voit ripotella vuohenjuuston tai asetella suuremmat kimpaleet pasta-annoksen päälle. 




Ei kommentteja :

Lähetä kommentti